Casa 12

Casa 12Deze fijne bungalow van  65 m² is eigendom van een van onze vaste gasten.

Zij hebben het huis met veel liefde ingericht en willen anderen daar ook van laten genieten.

 

Vrij gelegen en prachtig uitzicht

Het uitzicht vanaf de veranda en het terras! Bij helder weer zijn de 3 bergtoppen heel goed te zien.

Het is een heerlijke vakantiewoning welke heel vrij op de berg ligt en een werkelijk subliem uitzicht heeft!

Bij helder weer zijn deze 3 bergtoppen heel goed te zien. Op de rechter bergtop is nog net Senhora de Graca te zien. Dit is een oud klooster welke een bezoekje zeker waard is!

 

 

Volledig ingericht

De woning heeft een compleet ingerichte keuken met alle wenselijke casa 12 Quinta dAlijoapparatuur, zoals vaatwasser en oven. Maar ook is er een grote TV aanwezig met DVD-speler, uiteraard WiFi en een fijne houtkachel.

In de zomer zal je de kachel niet zo vaak stoken, maar op kille winterse avonden is het oh zo lekker en gezellig om bij de haard te zitten.

Genietend van het prachtige uitzicht.....

 

pijltjes_naar_rechtspijltjes_naar_links Klik op een willekeurige foto om de foto's te vergroten. Met de pijltjes onder de foto kun je door de foto's bladeren. Met de  escape toets kun je de foto's weer verkleinen.

 Praktische informatie:

 • Deze vakantiewoning biedt slaapgelegenheid aan 8 personen. In de hoofdslaapkamerstaat een comfortabel 2-persoonsbed. In de 2e slaapkamer staat een hoogslaper met twee 2-persoonsbedden; biedt dus slaapplek aan 4 personen! In de slaapkamer welke bereikbaar is via de veranda, staat nog een stapelbed voor 2 personen. 
 • In deze woning zijn huisdieren evenals roken NIET toegestaan!!
 • Deze vakantiewoning is eigendom van een van onze vaste gasten. Het voordeel voor u is dat de woning daardoor extra compleet is ingericht. De privé spullen van de eigenaren zijn zoveel mogelijk in aparte kasten opgeborgen.
 • Het huis is heeft een royale badkamer met douchecabine, wastafel en toilet.
 • Uiteraard beschikt dit huis ook over WIFI. Bovendien is er een grote TV met DVD speler. Het kijken van een film behoort dus ook de mogelijkheden.(Films zelf meenemen of lenen in het kantoor van de Quinta!) Ook is er een radio/cd speler.
 • De keuken is volledig ingericht met gaskookstel, oven, magnetron, koelkast en vaatwasser.
 • Er is een Dolce Gusto koffiezetapparaat. Cupjes hiervoor kunt u in de grote supermarkt (Continente) in het dorp kopen.
 • De bedden zijn bij aankomst opgemaakt en er ligt een handdoek pakket voor u klaar (per persoon een badlaken, 2 handdoeken en 2 washandjes.) Ook is er een keukendoeken-pakket aanwezig: theedoeken,  vaatdoekjes en keuken handdoekjes
 • U kunt op de dag van aankomst vanaf 14.00 uur over uw bungalow beschikken. Op de dag van vertrek verzoeken wij u uiterlijk om 11.00 uur het huis te verlaten zodat wij tijd hebben om het huis weer in orde te maken voor nieuwe gasten. U mag echter gerust de rest van de dag op de Quinta verblijven.
 • Uw auto kunt u bij het huis parkeren. Het pad naar dit huis is best steil, dus mocht u de bungalow niet met uw eigen auto kunnen bereiken, dan kunnen wij u en uw spullen (ook later in uw vakantie met boodschappen!)  met één van onze terreinauto's naar boven brengen. Geen probleem!
 • bekijk de foto's

  don't_smokehond_niet_toegestaan_icoon_grijsverse_broodjes_icoon_grijs

 

 

 

 

 

PRIJZEN

Casa 12

(maximaal 8 personen)

prijs per nacht

Prijs per week

Voorseizoen: 1 januari t/m 31 maart

(minimaal 3 nachten)

€ 125,00 € 760,00

laagseizoen: 1 april t/m 31 mei 

(minimaal 5 nachten) 

€ 135,00 € 805,00

Hoogseizoen: 1 juni t/m 15 september

(minimaal 7 nachten)

€ 140,00 € 850,00

laagseizoen: 16 september t/m 15 oktober

(minimaal 5 nachten)

€ 135,00 € 805,00

naseizoen: 16 oktober  t/m 31 december

(minimaal 3 nachten)

€ 125,00 € 760,00

schoonmaakkosten

€ 35,00  

Persoon 5

€ 5,00  

Persoon 6

€ 5,00  

Persoon 7

€ 5,00  

Persoon 8

€ 5,00  

 

 

Huur deze bungalow nu!