Casa Casares

Prachtig verbouwd authentiek Portugees vrijstaande woning met 4 slaapplaatsen!

Verhuurbungalow 4 personen Casares Portugal

In een pittoresk dorp op zo'n 6 km afstand vanaf de Quinta hebben wij ook nog een hele leuke vakantiewoning te huur.

 

Authentiek Portugese vakantiewoning

Deze uit graniet opgebouwde woning is in 2017 geheel verbouwd en gerenoveerd en met oog voor detail en de wensen van de moderne mens omgebouwd tot een heerlijke vakantieplek.

Deze charmante vakantiewoning is niet gelegen op park Quinta d'Alijo, maar op zo'n 6 km afstand in het leuke dorpje Casares. Het is niet groot, maar wel heel erg leuk! Het is zeer geschikt voor 2 personen, evt. met 2 kinderen. 

Omdat dit huis in het bezit is van Quinta d'Alijo mag u als huurder van deze woning ook gebruik maken van de faciliteiten op camping. Denk aan gebruik van het zwembad of eten in het restaurant.

 

Beschrijving vakantiewoning:

De woonkamer heeft een zithoek, een eethoek een grote buffetkast en een moderne open keuken. De volledig geoutilleerde keuken is voorzien van een keramische kookplaat, een koelkast met vriesvak en een Dolce Gusto woonkamer verhuurwoning Casares Portugalkoffiezetapparaat.

Vanuit de woonkamer is de ouderslaapkamer bereikbaar en tevens het terras aan de voorzijde.

Vanuit de woonkamer gaat een open trapje naar de slaap-vide en naar het achterterras. Het achterterras is tevens bereikbaar via een trap vanaf de voorkant van het huis.

Op het achterterras staat een houten loungeset waarvoor kussens in het huis aanwezig zijn. Op het voor terras staat een gezellige bistro-set.

 

Slaapkamer indeling:

Er is een slaapkamer met een 2-persoonsbed en er is een vide met 2 losse 1-persoonsbedden. Doordat de slaapgelegenheid op de vide onder een schuin dak gesitueerd is, is deze ruimte vooral geschikt voor kinderen en minder voor volwassenen.

 

Praktische info

  • Aankomst:

Het huis is in principe vanaf 14.00 uur beschikbaar. Wij spreken echter altijd met de huurder af dat zij op de begin dag van de verhuurperiode naar Quinta d'Alijo komen. Dan rijden wij mee naar Casares om u de weg te wijzen en het een en ander toe te lichten of te laten zien.

Voor ons is het handig als u vlak voor het begin van uw vakantie even contact met ons opneemt. Wij kunnen u dan ook vertellen of u wellicht al eerder dan 14.00 uur in het huis kunt. Mocht u veel eerder op de Quinta zijn, meld u zich dan even; dan mag u gerust vast een duik nemen in het zwembad!

  • oppervlakte:

ca. 35m² woonoppervlakte + ca. 15 m² terras achter + ca. 6m² balkon voor

  • Linnengoed:

Bij aankomst in de woning zijn de bedden reeds opgemaakt en liggen er badhanddoeken (in de onderkast in de badkamer), keukenhanddoeken, theedoeken en vaatdoekjes.

  • Parkeren:

U kunt uw auto niet direct voor de deur van het huis parkeren, maar wel op enkele meters afstand.

  • Huisregels:

Roken is niet toegestaan; huisdieren wel.

  • Prijzen:

Casares

(max. 4 personen)

Prijs per nacht

Prijs per week

VOORseizoen: 1 januari t/m 31 maart

(minimaal 3 nachten)

€ 62,50 € 375,00

LAAGseizoen: 1 april t/m 31 mei 

(minimaal 5 nachten) 

€ 75,00 € 450,00

HOOGseizoen: 1 juni t/m 15 september

(minimaal 7 nachten)

€ 82,50 € 495,00

LAAGseizoen: 16 september t/m 15 oktober

(minimaal 5 nachten)

€ 75,00 € 450,00

NAseizoen: 16 oktober  t/m 31 december

(minimaal 3 nachten)

€ 62,50 € 375,00

schoonmaakkosten

€ 35,00  


Bekijk de FOTO'S


Bekijk de beschikbaarheid van deze bungalow en maak een reservering!

Bekijk de FOTO'S van Casares