Met de AUTO naar de Quinta

Vanaf Utrecht is het zo'n 2000 km rijden naar de Quinta. route van Utrecht naar Cabeceiras de BastoHet is het eenvoudigst om gebruik te maken van een navigatiesysteem waarin u het adres van de Quinta invoert: Lugar de Casal-S. Nicolau 4860-133 Cabeceiras de Basto Portugal of de GPS-coördinaten: N41°32'10,18" W 8°1' 31,63"   Maar met een kaart komt u er natuurlijk ook; Vanaf Cabeceiras de Basto neemt u de  N205, richting Vieira do Minho.
  • Na zo'n 5 km gaat u bij hectometerpaaltje 97.1 links richting Casal.
Dat is het punt waar de M524 en de N205 elkaar kruizen. Daar staat een bord richting de Quinta. Daarvandaan wijst de weg zich vanzelf en is het nog maar een heel klein stukje. De straat die vlakbij loopt heet: Rua Jose Spaldanha de Castro Een andere optie is uw route plannen met google maps.   Onderweg overnachten in Frankrijk Veel van onze gasten verdelen de afstand van zo'n 2000 km over 2 rij-dagen. U zou ongeveer halverwege kunnen overnachten in Frankrijk en dan bijvoorbeeld in de plaats Saintes. Saintes is een leuke plaats met een gezellig centrum, vele restaurantjes en even zoveel hotels. Een hotel waar veel van onze gasten gebruik van maken is vooraan gelegen in Saintes: Hotel Campanile Saintes. Hier kunt u eenvoudig, maar goed overnachten en een prima maaltijd gebruiken. Ook uw hond is hier welkom! campanile hotel saintes Adres: 1 Boulevard De Recouvrance, Saintes, 17100, Frankrijk Of overnachten in Spanje Een leuk hotel op de route, in Spanje, schijnt Soran Etxea Hotela Jatetxea  te zijn. Adres: Santiago 3, Leintz Gatzaga, 20530 Guipuzkoa   De route-navigatie wijst u de weg, maar wellicht ten overvloede nog wat aanwijzingen voor het laatste stukje van de route naar de Quinta:
  • Vanaf Cabeceiras de Basto op de N205, rijdt u richting Vieira do Minhobord_quinta
  • Na zo'n 5 km gaat u bij hectometerpaaltje 97.1 links richting Casal.
  • Hier staat een bord van Quinta d`Alijó. Dit weggetje loopt door het gehuchtje Casal.
  • Weg volgen en in een duidelijke bocht naar links, neemt u RECHTSAF het pad omhoog naar de Quinta. Ook hier staat weer een bord Quinta d' Alijo.