Met het VLIEGTUIG naar de Quinta

 vliegveld PortoOmdat het rijden naar ons park vanuit Nederland gemiddeld zo'n 2000 km is, kiezen veel gasten voor het vliegtuig als transportmiddel.   Een uur rijden vanaf vliegveld Porto Quinta d'Alijo is gelegen op ongeveer 95km, zo'n uur rijden vanaf vliegveld Porto.   Vliegen naar Porto kan met diverse maatschappijen. U heeft de keuze uit: Ryanair  ( o.a. vanaf Eindhoven, Maastricht, Brussel-Charleroi, Brussel-Zaventem, Dusseldorf Weeze, Bremen ),  TAP air (vanaf Schiphol) of Lufthansa  (vanaf Schiphol en Rotterdam).   Haal-en brengservice Wij hebben een haal-en brengservice waar vooral gasten die vaker op ons park verblijven en daar een eigen auto hebben staan, gebruik van maken. Wanneer u dit niet heeft, raden wij u aan om zelf een auto te huren. Zelf een auto huren is veel praktischer gedurende uw verblijf en doorgaans niet heel veel duurder dan de haal-en brengservice. Vergelijk de prijzen maar eens:

 Haal-en brengservice

prijs per autorit (max. 4 personen per auto)
enkele reis 100 euro
retour 160 euro
  Auto huren (Rentalcars.com)   (gegevens van november 2015)
periode Kleine autoroute bv. Citroen C1 Middenklasse auto bv. Ford Fiesta People carrier bv. Mercedes benz Vito (9 zitplaatsen)
1 week in febr 2016 50 euro 55 euro 275 euro
1 week in juli 2016 200 euro 240 euro 750 euro
  Zelf auto huren Ons park ligt op zo'n 4 kilometer van het dichts bij zijnde dorp, Cabeceiras de Basto. Eigen vervoer is daarom aan te raden tijdens uw verblijf op onze camping. Wij adviseren u om zelf een auto te huren voor gebruik tijdens uw verblijf en voor uw vervoer naar onze camping. Dit kunt u doorgaans direct doen tijdens het boeken van uw vlucht bij de maatschappij waarmee u vliegt. Of kijk voor het huren van een auto eens op Rentalcars.com.    Eventueel een terrein auto in bruikleen Indien u van terrein-rijden houdt, is het handig om te weten dat het mogelijk is om  tijdens uw verblijf een terreinauto in bruikleen te krijgen. Dit gaat per dag en is afhankelijk van de beschikbaarheid. Een auto voor een of meerdere dagen kan vooraf (en eventueel ter plekke) gereserveerd worden. De terreinauto's zijn alleen bedoeld voor het offroad-rijden, zodat u deze niet kunt gebruiken voor het bezoeken van  bv.steden in de omgeving