SPORTIEVE mogelijkheden

Er is veel te doen voor jong en oud!Uitleg booschieten

Het park is gelegen in een bergachtig gebied dat doorkruist wordt door diverse rivieren en stroompjes. Hierdoor ontleent de omgeving van Quinta d' Alijo zich voor tal van water gerelateerde aktiviteiten; van vissen tot rafting.

Daarnaast zijn er in de omgeving ook diverse stuwmeren aanwezig waar heerlijk gekanoed, of bijvoorbeeld gezwommen kan worden.

Het bergachtige gebied zelf biedt een uitstekend decor voor de vele andere activiteiten. Denk aan het ultieme 4x4 rijden, mountainbiken of paardrijden.

aktiviteitenposter Quinta d' Alijo Noord-PortugalOp zo'n 30 km rijden vanaf ons park ligt een fantastisch outdoorpark : Pena Aventura. Hier kun je in een prachtig aangelegd park in een bosgebied ontelbaar veel buiten activiteiten doen.

Van de slide  (vliegen als een vogeltje over de vallei) tot het klim bos voor de kleinere kinderen: de mogelijkheden zijn legio!

Daarnaast hebben wij op het terrein een paar zogenaamde Canadese kano's liggen die tegen een geringe vergoeding kunnen worden meenemen om de stuwmeren of rustiger rivieren te bevaren.

Maar ook voor wandelaars of mountainbikers is het gebied ronduit fantastisch! Vanaf de Quinta rijd of loop je zo de vrije natuur in. Wij hebben vele wandelroutes voor je klaarliggen (ook GPS-jes, kompassen en kaarten.). Canadese kano's Quinta D'Alijo

Slide over vallei in Noord-PortugalKortom: mogelijkheden genoeg voor een sportieve en/of actieve ontspanning.