Met het VLIEGTUIG naar de Quinta

Omdat het rijden naar ons park vanuit Nederland gemiddeld vliegveld Porto zo'n 2000 km is, kiezen veel gasten voor het vliegtuig als transportmiddel. U komt dan aan op de luchthaven van Porto. Daarvandaan is het ongeveer een uur rijden (ca. 95 km) naar de camping.

Wij bieden een haal-en brengservice voor onze gasten, maar het is aan te raden om zelf een auto te huren. Dan heeft u ook ter plekke de beschikking over een vervoermiddel.

Openbaar vervoer tijdens een vakantie in Noord-Portugal is niet echt een optie en ook het eerstvolgende dorp (Cabeceiras de Basto) ligt op zo'n 4 km vanaf de camping... eigen vervoer ter plekke is dus aan te raden!

 

Zelf auto huren

Huur meteen tijdens het boeken van uw vlucht een auto of regel dit op een site als Rentalcars.com.  De meeste van onze gasten hebben goede ervaringen met het huren van een auto in Portugal. Ze komen veelal met nieuwe huurauto's aanrijden. Handig is wel om zelf een navigatiesysteem mee te nemen of deze bij te huren.

 

Vliegen naar Porto kan met diverse maatschappijen.

Het is meestal het voordeligst om te vliegen met Ryanair  ( o.a. vanaf Eindhoven, Brussel-Charleroi, Brussel-Zaventem, Dusseldorf Weeze),  of Transavia (vanaf Schiphol).

 

Haal-en brengservice

Wij hebben een haal-en brengservice waar vooral gasten die vaker op ons park verblijven en daar een eigen auto hebben staan, gebruik van maken. Wanneer u dit niet heeft, raden wij u aan om zelf een auto te huren.

Zelf een auto huren is veel praktischer gedurende uw verblijf en doorgaans niet heel veel duurder dan de haal-en brengservice. Vergelijk de prijzen maar eens:

 

 Haal-en brengservice

prijs per autorit (max. 4 personen per auto)
enkele reis 100 euro
retour 160 euro

 

Auto huren (Rentalcars.com  (gegevens van oktober 2017)

periode Kleine autoroute  Middenklasse auto  Personenbusje (9 zitplaatsen)
1 week in febr 2018 65 euro 70 euro 310 euro
1 week in juli 2018 150 euro 165euro 630 euro

Eventueel een terrein auto in bruikleen

Indien u van terrein-rijden houdt, is het handig om te weten dat het mogelijk is om  tijdens uw verblijf een Suzuki Vitara terreinauto in bruikleen te krijgen.

Dit gaat per dag en is afhankelijk van de beschikbaarheid.

Een auto voor een of meerdere dagen kan vooraf (en eventueel ter plekke) gereserveerd worden. De terreinauto's zijn alleen bedoeld voor het offroad-rijden, zodat u deze niet kunt gebruiken voor het bezoeken van  bv.steden in de omgeving