ZWEMMEN in natuurwater

Veel natuurlijk zwemwater in buurt Quinta

Ook heel dichtbij de Quinta, in Casal is zo'n aangelegde zwemplek. Hiervoor rijdt u het terrein van de Quinta af, houdt onderaan het pad, bij de weg links aan en steekt dan bij het kruispunt de weg over. Aan uw rechterhand ligt de de zwemplek van Casal.

openbare_zwemgelegenheid_CabeceirasDaar kan heerlijk worden gezwommen in het riviertje. De speelmogelijkheden op de omringende grasvelden of op de  speeltoestellen zorgen verder voor voldoende vermaak.

Vlakbij het centrum van Cabeceiras de Basto (Praia fluvial Cabeceiras) is tevens een gezellige openbare zwemgelegenheid aan de oevers van een riviertje. Hier kun je gebruik maken van de aanwezige kano's of een lekker partijtje volleybal spelen op het veld.

 

De schaduwrijke grasvelden staan garant voor een verkoelend een aangenaam zwemavontuur.

De kleinste kinderen kunnen fijn poedelen in het kinderbadje.

Zomers kunt u in de bijgelegen uitspanning terecht voor een ijsje of een drankje.openbare zwemgelegenheid bij Casal in Noord-Portugal

Op zo'n 15 km van de Quinta, bij Vireira do Minho, is een prachtig stuwmeer cabeceiras_zwemplaats(Albufeira do Ermal ) waar je heerlijk kunt zwemmen, zonnen of pootjebaden.

Tevens is er een aangelegde kunst-waterskibaan. In de zomermaanden is er een restauratie om u van de nodige versnaperingen te voorzien.

TIP: Verken het meer eens in de op de Quinta te huren kano'szwemmen in open water