ZWEMBAD

 

Zwembad gevuld met Spa Blauw

 

zwembad Quinta d'AlijoUiteraard is er op het terrein een heerlijk zwembad aanwezig.

De grootte van het zwembad is ca. 17 x 7 m; geheel gevuld met ‘Spa blauw’ uit de eigen bronnen op het terrein.

Het water waar het zwembad mee gevuld wordt, is ook het drinkwater dat uit de kraan komt. Heerlijk water dat als zeer goed getest is in Nederland!

 

Helder water, rechtstreeks uit de berg.

Het water wordt continu ververst zodat er steeds koud, helder water het zwembad inloopt. Hierdoor hoeft er maar een zeer beperkte hoeveelheid chloor toegevoegd te worden om het water schoon te houden. Geen last van chloor-oogjes dus!

Door de heerlijke zomerse temperaturen is het zwembad water doorgaans toch prima op temperatuur.

 

Fijne ligbedden

Bij het zwembad staan heerlijke ligbedden waar u heerlijk kunt genieten van de zon, een drankje, uw gezelschap of uw boek.

Niks hoeft, relaxen mag!

 

Kleine kiosk

Bij het zwembad is een kleine kiosk voor uw drankjes en zomerse versnaperingen. Op basis van goed vertrouwen mag u hier zelf uw drankje of ijsje pakken. Gewoon even noteren wat u verbruikt en afrekenen aan het einde van uw verblijf.

 

Opblaasspeelgoed

Eigen opblaas-zwembad speelgoed is toegestaan zolang je geen overlast veroorzaakt voor andere zwembadgebruikers. Wij hebben ook altijd wat drijfspul liggen om mee te spelen.

 

Opblaaszwembadje 

Voor de hele kleintjes kunnen we desgewenst een opblaaszwembadje neerzetten.

 

Geen toezicht

Als kleinschalige camping is het voor ons onmogelijk om continu toezicht te houden op het zwembad. Wij verzoeken u dus zelf op uw kleintjes te letten. Wellicht is het handig om de wat al te avontuurlijke kleintjes een drijf-zwempak aan te doen of zwembandjes te laten dragen wanneer ze in de buurt van het zwembad zijn.

Door de kleinschaligheid zal er ook sprake zijn van enige sociale controle, maar daar kun je natuurlijk niet op vertrouwen.